Afdrukken E-mailadres

Met een stralend en warm zonnetje kijken we terug op een geslaagd Paastreffen met 48 equipes op Camping De Bron in Valkenburg a/d Geul.
Daar hadden we de beschikking over twee grote terreinen met ruime staanplaatsen en een eigen ontmoetingsruimte, compleet met bar en tapinstallatie. Enkele deelnemers waren al een dagje van te voren gekomen om te genieten van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Vanaf vrijdag 12 uur liep het terrein geleidelijk vol en al snel zaten her en der groepjes te genieten van de zon.
De vrijdagavond werd weer volop bijgekletst; de Algemene Ledenvergadering op zaterdagmorgen werd weer bijzonder goed bijgewoond en de middag werd doorgebracht met luieren, boodschappen doen, wandelen, Valkenburg bezoeken, alles onder het motto vrijheidblijheid. Zaterdagavond gezamenlijk genoten van het warm-koudbuffet en na de koffie een gezellige avond met muziek en dans. Zondagmorgen na het bezoek van de Paashaas, het eieren zoeken en de koffie, een gezamenlijke wandeling langs verschillende bezienswaardigheden in Valkenburg, waarin enkele fikse beklimmingen waren opgenomen met prachtige vergezichten. s’Avonds barbecue. Helemaal selfsupporting, rondom de campers; eigen bbq, vlees, sausjes, bestek, etc. Een schitterend gezicht, zoals iedereen in groepen broederlijk bij elkaar ging zitten, en daarna een spetterende en verrassende playbackshow door de kinderen. Tweede Paasdag na de koffie de traditionele Spulletjesmarkt en PKV-shop, de prijsuitreiking en om 12 uur weer de sluiting van het treffen.

* * * * *

 
RocketTheme Joomla Templates