Afdrukken E-mailadres

De start van de jubileumreis, wegens het 30-jarig bestaan van de vereniging, begon op vrijdag 27 april met 30 equipes op de camperplaats Dreiländersee in het Duitse plaatsje Gronau, waar het officiële startsein werd gegeven in Restaurant Seeblick.
Vanuit Gronau vertrok de groep naar Harsewinkel voor een interessante excursie in de bekende landbouwwerktuigenfabriek Claas en daarna een etentje in de plaatselijke pizzeria, waarna overnacht werd op de camperplaats.
De volgende etappe gaat tot Minden aan de Weser. Daar blijkt de camperplaats bezet te zijn door de jaarlijkse kermis. Camping Am Hahler Hafen is de redder in de nood en we kamperen langs het kanaal met een leuk uitzicht op de voorbijvarende schepen. Hier worden de barbecues voor de dag gehaald en wordt in groepjes het vlees gecremeerd.
Maandag vertrekken we naar Kirchhatten met onderweg een bezoek aan het spoorwegmuseum in Bruchhausen-Vilsen. Op de camping in Kirchatten vieren we Koninginnedag met een oranjebittertje en wordt gezamenlijk gegeten in het restaurant.
De volgende dag vertrekken we naar Blexen, aan de overkant van Bremerhaven, waar we op een tijdelijke camperplaats bij de veerpont overnachten. Deze brengt het hele gezelschap naar het centrum van Bremerhaven waar de dag wordt doorgebracht met een bezoek aan het scheepvaartmuseum, de onderzeeër, het winkelcentrum en de restaurantjes.
Donderdag vertrekt de groep naar Papenburg en overnachten we na het avondeten op de camperplaats bij Hotel Hillen.
Vrijdagmorgen wordt de groep opgehaald door een touringcar die ons gezelschap naar de bekende Meyer Werf brengt, waar de meest luxueuze cruiseschepen worden gebouwd. Na een interessante excursie en een oninteressante rondvaart door de haven vertrekt het gezelschap weer naar de camperplaats en schuiven we ‘s avonds aan aan het uitgebreide buffet, met als afsluiting van de reis een feestavond met de ons bekende entertainer Uli Lares.

* * * * *  

 
Afdrukken E-mailadres

Camping De Schaaf in Heijen is voor ons bekend terrein vanwege de Technische Treffens die er gehouden werden.
Het was weer een druk bezocht treffen met volop activiteiten. Koffie met Limburgse vlaai vanwege een 40-jarig huwelijk, een huifkartocht in het Nationaal Park De Maasduinen, een stadswandeling met gids in Gennep, een natuurwandeling door natuurgebied De Maasheggen, onbeperkt pannenkoeken eten en traditiegetrouw de Algemene Ledenvergadering met huldiging van de jubilarissen.
Hoogtepunt van het treffen was het spel “Ik hou van Holland”, een spektakel vol humor en actie waarvan alle deelnemers volop hebben genoten.
Het Paastreffen werd besloten met de traditionele spulletjesmarkt en een uitgebreid woord van dank aan de organisatoren.

* * * * *

 
Afdrukken E-mailadres

Met 17 campers en 32 deelnemers was het Wintertreffen op camping De Heksenlaak in Barchem bij Lochem een geslaagd en gezellig treffen.
We hadden de beschikking over een verwarmd onderkomen en een mooi vlak terrein met stroomvoorziening.
De vrijdagavond is traditioneel de bijkletsavond onder het genot van eigen drank en hapjes. De eerste nacht was het meteen raak: nachtvorst; dus de kachel aan en de camper even opwarmen voor het slapen gaan. Zaterdagmorgen, na de koffie., vertrok een groep fietsers om de omgeving te verkennen en een andere groep vertrok met het treintje voor een rondrit naar de Cactus Oase in Ruurlo. Na afloop stond de glühwein klaar en de deelnemers genoten van de huisgemaakte erwtensoep.
De avond werd doorgebracht met een verrassend en spannend dobbelspel, waarbij de gewonnen prijzen regelmatig van eigenaar wisselden.

* * * * * 

 
Afdrukken E-mailadres

Dit treffen op het NCC-clubterrein De Distel met 48 equipes is ook weer door de deelnemers bestempeld als een ‘vanouds gezellig treffen’.
Op het programma stond een wandeling met de beheerder Piet Verkade, een bezoek aan bierbrouwerij Burg, Klootschieten, een fietstocht van 32 Km en het populaire Zweedse Kubbspel en de Spulletjesmarkt. Aan de aangeboden activiteiten werd ruimschoots deelgenomen en het Kubbspel was voor menigeen een nieuwe ervaring.
Ook het warm buffet op zaterdagavond kreeg alle lof van de deelnemers.
Helaas zijn geen foto’s van beschikbaar.

* * * * *

 
Afdrukken E-mailadres

Helaas een minder geslaagd Zomertreffen, mede door het slechte weer, op het terrein van de ijsbaan in Steggerda, met minimale voorzieningen.
35 Equipes stonden hoog en droog langs de natte ijsbaan.
Vrijdagavond bijkletsen en koffiedrinken in de partytent bij het koffieapparaat.
De zaterdag was vrij te besteden en ’s middags kinderspelmiddag. ’s Avonds genoten we van een summier chinees buffet, waarna een entertainer met zijn playback optreden de stemming er toch in bracht.
Zondagmorgen de traditionele spulletjesmarkt, gevolgd door de sluiting van het treffen..
Desondanks was het een gezellig treffen.

* * * * *

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 4
RocketTheme Joomla Templates