Afdrukken E-mailadres

 
Afdrukken E-mailadres

Met een stralend en warm zonnetje kijken we terug op een geslaagd Paastreffen met 48 equipes op Camping De Bron in Valkenburg a/d Geul.
Daar hadden we de beschikking over twee grote terreinen met ruime staanplaatsen en een eigen ontmoetingsruimte, compleet met bar en tapinstallatie. Enkele deelnemers waren al een dagje van te voren gekomen om te genieten van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Vanaf vrijdag 12 uur liep het terrein geleidelijk vol en al snel zaten her en der groepjes te genieten van de zon.
De vrijdagavond werd weer volop bijgekletst; de Algemene Ledenvergadering op zaterdagmorgen werd weer bijzonder goed bijgewoond en de middag werd doorgebracht met luieren, boodschappen doen, wandelen, Valkenburg bezoeken, alles onder het motto vrijheidblijheid. Zaterdagavond gezamenlijk genoten van het warm-koudbuffet en na de koffie een gezellige avond met muziek en dans. Zondagmorgen na het bezoek van de Paashaas, het eieren zoeken en de koffie, een gezamenlijke wandeling langs verschillende bezienswaardigheden in Valkenburg, waarin enkele fikse beklimmingen waren opgenomen met prachtige vergezichten. s’Avonds barbecue. Helemaal selfsupporting, rondom de campers; eigen bbq, vlees, sausjes, bestek, etc. Een schitterend gezicht, zoals iedereen in groepen broederlijk bij elkaar ging zitten, en daarna een spetterende en verrassende playbackshow door de kinderen. Tweede Paasdag na de koffie de traditionele Spulletjesmarkt en PKV-shop, de prijsuitreiking en om 12 uur weer de sluiting van het treffen.

* * * * *

 
Afdrukken E-mailadres

Opnieuw een geslaagd treffen met ongeveer 20 deelnemers aan het technische treffen in de Peugeotgarage van de heer Twan Roodbeen in Heijen.
Hier stonden twee hefbruggen ter beschikking voor het technisch onderricht door de leden van onze technische commissie Hans Gouma en Jos Overvliet. Met veel belangstelling werd geluisterd naar de informatie en de tips over het onderhoud van de J7´s en J9´s. Er viel nog wel het een en ander op te steken, ook voor de ervaren sleutelaars.
Het theoretisch gedeelte werd verzorgd door de heer Theo Smits, leraar autotechniek. Ook hier werd aandachtig geluisterd naar de uitleg over o.a. de werking en het onderhoud van de accu en de uitleg over de slijtage van de koppeling.
Tijdens de lunch werd genoten van broodjes (door Bep Straatman gesmeerd en belegd) en soep van de cateraar. We hebben kennis gemaakt met enkele nieuwe leden waarbij volop ervaringen werden uitgewisseld.

Dit keer hadden we geen klagen over het weer en op de camping beschikten we over een perfecte ruimte voor de dagelijkse koffie en het perfect klaar gemaakte buffet. Hein en Bep hadden het weer prima voor elkaar en de sfeer was als vanouds super gezellig.

* * * * *

 
Afdrukken E-mailadres

Met 17 campers was het een erg gezellig treffen op camping ‘In den boomgaard’ in Kapel-Avezaath.
Het weer was koud, maar helder en zonnig en we hadden de beschikking over een lekker verwarmde ruimte. Hoogtepunt van het treffen was wel het bezoek aan het Flipje en Streekmuseum waarbij we door een enthousiaste gastheer (die volgens sommigen van ons model had gestaan voor Flipje) werden rondgeleid. Ondertussen was Gatze Fekkes in de keuken weer volop in de weer met de erwtensoep en bij aankomst op de camping stond de glühwein en het brood met spek gereed.
Voor het Rad van Avontuur hadden de deelnemers – zoals gevraagd – leuke prijsjes meegebracht. Daar waren erg leuke, en zelfs enkele ‘gewaagde’ prijsjes bij, die er aan bijgedragen hebben dat het een vrolijke avond is geworden.
De families Janssen en van Esch hadden het weer prima voor elkaar!

* * * * *

 
Afdrukken E-mailadres

Dit keer waren we met 56 equipes op de Camping Noorder Nieuwland in Brouwershaven en opnieuw was het wéér weer net zo wisselvallig als alle treffens dit jaar, maar dat mocht de pret niet drukken.
We hadden de beschikking over een prima verwarmde ruimte waarin traditiegetrouw op vrijdagavond volop werd bijgekletst onder het genot van de koffie met koek en de eigen hapjes en drankjes.
De weergoden waren ons zaterdag goedgezind tijdens boottocht op het Grevelingenmeer, ondanks de stevige frisse bries.
Na afloop werd volop genoten van het mossel- en visfestijn en de zaterdagavond werd doorgebracht in een gezellige sfeer met muziek en onder het genot van de hapjes van de jarige organisatoren John en Karin.
De zondagmorgen na de koffie de traditionele Spulletjesmarkt en daarna om 12 uur weer de sluiting van dit gezellige treffen.

* * * * *

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 4
RocketTheme Joomla Templates