Afdrukken E-mailadres

Opnieuw een geslaagd treffen met ongeveer 20 deelnemers aan het technische treffen in de Peugeotgarage van de heer Twan Roodbeen in Heijen.
Hier stonden twee hefbruggen ter beschikking voor het technisch onderricht door de leden van onze technische commissie Hans Gouma en Jos Overvliet. Met veel belangstelling werd geluisterd naar de informatie en de tips over het onderhoud van de J7´s en J9´s. Er viel nog wel het een en ander op te steken, ook voor de ervaren sleutelaars.
Het theoretisch gedeelte werd verzorgd door de heer Theo Smits, leraar autotechniek. Ook hier werd aandachtig geluisterd naar de uitleg over o.a. de werking en het onderhoud van de accu en de uitleg over de slijtage van de koppeling.
Tijdens de lunch werd genoten van broodjes (door Bep Straatman gesmeerd en belegd) en soep van de cateraar. We hebben kennis gemaakt met enkele nieuwe leden waarbij volop ervaringen werden uitgewisseld.

Dit keer hadden we geen klagen over het weer en op de camping beschikten we over een perfecte ruimte voor de dagelijkse koffie en het perfect klaar gemaakte buffet. Hein en Bep hadden het weer prima voor elkaar en de sfeer was als vanouds super gezellig.

* * * * *

 
RocketTheme Joomla Templates